• Τηλέφωνο: (+30)6973225437
  • Email: loukasavgerisΑυγέρης email Πολιτικός Μηχανικόςgmail.com
  • Ωράριο: 09:00 με 16:00

Όροι Χρήσης Προϋποθέσεις

  • Home
  • Όροι Χρήσης Προϋποθέσεις

H επιχείρηση Αυγέρης Λουκάς (στο εξής επιχείρηση) μέσω της ιστοσελίδας της www.loukasavgeris.gr (στο έξης ιστοσελίδα ) παρέχει τις υπηρεσίες της σε όλους τους χρήστες υπό τους κάτωθι όρους χρήσης και προϋποθέσεις. Η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας αποτελεί τεκμήριο ότι ο επισκέπτης έχει κατανοήσει και αποδεχτεί όλους τους όρους χρήσης της. Σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση της ιστοσελίδας . Ειδάλλως τεκμαίρεται ότι τους αποδέχεται και παραχωρεί τη συγκαταθεσή του.

* - Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Έχετε δικαίωμα να εκτυπώσετε οποιοδήποτε τμήμα της ιστοσελίδας για προσωπική σας και μόνο χρήση. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε μέρη της ιστοσελίδας για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει οποιοδήποτε στιγμή μέρος ή ολόκληρο το περιεχόμενο των σελίδων, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

* - Αποποίηση ευθύνης

* - Xρήση cookies

* - Σύνδεσμοι προς άλλα sites

* - Πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL

* - Analytics:

* - Google Web Fonts

Επικοινωνία πολιτικός μηχανικός

(+30) 6973225437 - Κινητό


Location

Καμάρια Ιστιαίας - Αιδηψού

, TK 34200,

Ελλάδα


Send us email

loukasavgeris@gmail.com


Αυγέρης Λουκάς Πολιτικός Μηχανικός

Αξιοπιστία - Συνεργασία - Τεχνογνωσία

Οι μηχανικοί του γραφείου μας για οποιαδήποτε κλίμακα έργου, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή μπορεί να είναι , παρέχουν με συνέπεια αξιόπιστες υπηρεσίες. Σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις του κάθε έργου πάντα με σκοπό την έγκαιρη εκτέλεση του.


Μέσα στα χρόνια, το γραφείο μας εξελίσσεται συνεχώς παρακολουθώντας τις τάσεις της κάθε εποχής παραμένοντας ενημερωμένο για τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
OΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ